Arrangeras parallellt

Praktisk information

Har du några frågor
eller funderingar?

Här finner du svar på de flesta praktiska frågorna man kan ha angående ditt mässdeltagande.
Titta här först och om du mot förmodan inte finner svar på det du undrar över här, kan du hitta våra kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Öppettider

22 januari
08.30-17.00

23 januari
08.30-16.00

Anmälan till konferensen

Du har möjlighet att välja att delta under en eller två dagar. Konferensavgiften inkluderar tillträde till både konferensen och mässan.

Om du har en rabattkod från till exempel ditt fackförbund, vänligen ange den i det sista steget av registreringen under “Summering”. Rabatten kommer att dras av från det ordinarie priset och gäller oavsett om du väljer att delta en eller två dagar.

Biljettköp släpps inom kort.

Entré till mässan

Som besökare på mässan har du möjlighet att ta del av vårt omfattande program, inklusive föredrag på våra öppna scener, utbildningar och workshops. Dessutom får du chansen att interagera med de olika företag och organisationer som deltar som utställare på mässan. Entrén till mässan är gratis men kräver en bokad biljett.

Biljettköp släpps inom kort.

Hämta ut din biljett

Dina biljetter kommer att vara tillgängliga för avhämtning vid registreringen på plats. Ingen förhandsutskick av biljetter kommer att ske.

Några dagar innan Lösningar för Offentlig Sektor inleds kommer du att få ett sms med en unik streckkod. När du anländer till Kistamässan behöver du bara skanna streckkoden för att få din personliga namnskylt, som fungerar som entré till konferensen/mässan.

Hitta hit

Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5
164 40 Kista

Hitta hit

Avbokning och ändringar

Konferensbiljett

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person mot en kostnad av 750 kr ex.moms. Kontakta Live Expo skriftligen via samhalle@liveexpo.se

Avbokningsskydd – konferensbiljett

Med avbokningsskydd är du garderad och får full återbetalning av konferensavgiften om du inte kan delta på Lösningar för Offentlig Sektor vid händelse av oväntad sjukdom.

Så fungerar vårt avbokningsskydd:

-Avbokningsskydd kan endast beställas online när du anmäler dig som konferensdeltagare på Lösningar för Offentlig Sektor och kan inte läggas till i efterhand.
-Ditt deltagande måste avbokas via mail till samhalle@liveexpo.se senast 2 timmar innan Lösningar för Offentlig Sektor öppnar den dag som ditt deltagande på mötesplatsen skulle påbörjats.
-Avbokningsskyddet är personligt, vid gruppbokning ska varje enskild person beställa avbokningsskydd för att det ska gälla.
-För att ansöka om återbetalning av konferensavgiften måste du kunna uppvisa läkarintyg i original. Återbetalningen gäller enbart konferensavgiften, ej resor, hotell eller andra utgifter du har i samband med ditt deltagande på Lösningar för Offentlig Sektor.
-Kostnaden för avbokningsskyddet återbetalas ej. Avbokningsskyddet täcker inte avbokningar som görs på grund av undersökning, operation, behandling och/eller inläggning på sjukhus som planerades innan ditt deltagande på Lösningar för Offentlig Sektor bokades.

Utställarutbildning

Här får du tips på hur du gör ett lyckat mässdeltagande!
Inkl checklista och idéer på hur du skapar trafik till din monter.

Kontaktuppgifter

Marie Jacobsson

Affärschef

+46 (0)735–23 72 00

mj@liveexpo.se

Clara Åsman

Projektledare

+46 (0)730-97 95 00

ca@liveexpo.se

Jan Tömmervik

Sales Manager

+46 (0)763-11 49 00

jt@liveexpo.se