Arrangeras parallellt

Mer än bara en mässa

Besök mässan kostnadsfritt och ta del av stora talare, öppna scener, nätverksträffar, mingel och mycket mer. Här har du också möjlighet att möta de företag och organisationer som deltar som utställare på mässan.

193

Dagar kvar till nästa mässa

Fulladdad mässa

Lösningar för Offentlig Sektor fortsätter att förena Sveriges kommuner och aktörer inom den offentliga sektorn. Oavsett vilken sektor du arbetar inom, erbjuder mötesplatsen något för alla. I en tid med ökande samhällsutmaningar och komplexa behov inom den offentliga sektorn, står vi inför utmaningen att lösa våra gemensamma frågor på ett innovativt och hållbart sätt. Digitala tjänster och teknologiska framsteg ger oss unika möjligheter att omforma och förbättra vårt tillvägagångssätt för olika samhällsfrågor.

Mötesplatsen, som hålls den 22-23 januari 2025 på Kistamässan i Stockholm, erbjuder intressanta samtal och diskussioner om aktuella ämnen. Missa inte chansen att vara med och forma framtidens offentliga sektor.

Öppna scener

På scenen välkomnar vi framstående talare från olika sektorer inom den offentliga sfären, där de delar med sig av sina djupa insikter och värdefulla erfarenheter. Vi strävar efter att främja en öppen dialog och ett starkt samarbete mellan beslutsfattare, tjänstemän och medborgare, med syftet att gemensamt utforska och lösa samhällets mest akuta utmaningar.

Anslut dig till dessa viktiga samtal, dela dina tankar och bidra till den positiva förändringen. Tillsammans kan vi skapa en hållbar och inkluderande framtid där alla röster blir hörda och varje idé är värdefull. Helt kostnadsfritt för alla mässbesökare.

+ 4000

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter

+ 2000

Konferensdeltagare

Ta del av inspirerande och insiktsfulla
föreläsningar.

+ 250

Utställare

Företag och organisationer som visar upp de bästa lösningarna för dig

Utställning

Stig in i en värld av möjligheter på vår utställning! Här samlas inte bara leverantörer som driver den offentliga sektorn mot effektivitet, utan även fackliga organisationer, kommunala enheter och statliga myndigheter.

Upplev en mix av utställare från olika sektorer, inklusive utbildning, stadsplanering, hälsovård, IT/digitalisering, bemanning och ekonomi.

Mässgolvet är fullspäckat med högkvalitativa leverantörer och hundratals innovationer, skapande av en inspirerande miljö. Det bästa av allt? Det är helt kostnadsfritt för alla mässbesökare! Missa inte chansen att utforska det överflöd av möjligheter – ta del av en utställning som öppnar upp dörrarna till framtidens lösningar för den offentliga sektorn.

Kostnadsfria aktiviteter

Morgonseminarier

Starta din mässdag på bästa sätt med vårt kostnadsfria morgonseminarium. Upplev en inspirerande kompetenshöjning och få nya insikter när våra talare tar plats på scenen. För att delta i morgonseminariet kan du boka antingen en kostnadsfri mässbiljett eller en konferensbiljett – du väljer det som passar bäst vid registreringen av ditt deltagande. Det är ett utmärkt tillfälle att börja dagen med att lära och inspireras.

Nätverksträffar och matchmaking

På mässan kan både besökare och utställare dra nytta av våra avancerade digitala verktyg för nätverkande. Genom kontinuerlig matchmaking skapas nya kontakter och affärsmöjligheter, vilket gör mötesplatsen ännu mer värdefull för alla deltagare. Dessa verktyg underlättar effektiva möten och samtal, och hjälper dig att maximera din tid på mässan.

Mingel

Efter första mässdagen bjuds du in till ett livligt mingel där du får möjlighet att knyta nya kontakter och utbyta idéer. Njut av prisutdelningar, utsökta tilltugg, liveuppträdanden och överraskningar som kommer att göra kvällen oförglömlig. Det är en perfekt chans att nätverka i en avslappnad och inspirerande miljö.

Få extra allt på
konferensen 2025

Upplev en konferens i absolut toppklass. Träffa över 200 talare och lyssna på branschexperter, ledande myndigheter och inspirerande personer som delar med sig av den senaste utvecklingen. Med en enda biljett får du tillgång till fyra konferenser! Parallellt med Lösningar för Offentlig Sektor hålls Upphandlingsdagarna, e-Hälsa+MVTe och Framtidens Hälso & Sjukvård – din biljett ger dig tillgång till dem alla.

Skillnad mellan mässbiljett och konferensbiljett

Konferensbiljett

Välj mellan endags- och tvådagarspass

+250 utställare och varumärken

100-tals nya innovationer

Talare och inspiratörer på öppna scener

Morgonseminarier

Mingel och nya kontakter

Prisutdelning

Konferensprogrammet

Keynote speakers

Paneldebatter

Workshops

Kostnadsfri mässbiljett

+250 utställare och varumärken

100-tals nya innovationer

Talare och inspiratörer på öppna scener

Morgonseminarier

Mingel och nya kontakter

Prisutdelning

Fokusområden

Digitalisering & Teknik

Upphandling

Finans & Ekonomistyrning

Ledarskap & Utbildning

Verksamhetsutveckling

Fastighet och infrastruktur

Fyra mässor
under ett tak

Parallellt arrangeras Upphandlingsdagarna, e-Hälsa+MVTe och Framtidens Hälso & sjukvård – Sveriges största mötesplatser för alla som leder, utvecklar och ansvarar för upphandling och inköp samt framtidens vård i Sverige. Din biljett gäller till alla fyra mötesplatserna.

1 biljett = fyra mässor

Sveriges största mötesplats för e-hälsa och välfärdsteknologi.

Nordens största mötesplats för alla som leder, utvecklar och ansvarar för framtidens hälso- och sjukvård.

Sveriges största mötesplats för offentlig upphandling och inköp.