Lösningar för Offentlig Sektor är en hel värld av möjligheter, här finns mängder av aktiviteter till kompetensutveckling.

Konferens

Konferens med politiska tungviktare, myndigheter och experter inom den offentliga sektorn.

Workshops

Delta i rundabordssamtal och workshops där frågeställningar bearbetas och sätts i nytt ljus.

Matchmaking

Delta i organiserade matchmaking sessioner. Här matchas besökare med varandra för att skapa nya nätverk samt möten som leder till helt nya insikter.

Mässa

Här visar ledande leverantörer produkter och tjänster som du som besökare enkelt kan utvärdera och jämföra, i en professionell och avslappnad miljö för bästa möjliga dialog.

Future lounge

Möt framtiden och delta i vår Future Lounge. Här ser du framtidens teknik och innovationer samt hur det kommer påverka vårt beteende.

Smart Society

Upplev det smarta och effektiva samhället, uppbyggd i modell i kombination med intressanta diskussioner med forskare och innovatörer.

 

Mingel

Ta del av mässans mingel. Här träffas besökare, talare, sponsorer, partners och utställare i avslappnad miljö med underhållning i kombination med branschinsikter.

Prisutdelningar och utmärkelser

Var med när branschkollegor, innovatörer och driva personligheter belönas för hårt arbete. Utmärkt tillfälle att inspireras av andra samt nätverka.