FOKUSDAGAR

Du med konferensbiljett har tillgång till fokusdagar – separat registrering gäller. Det går även att köpa enskilda inträdesbiljetter till dessa halvdagar. Dagarna avslutas med fika eller lunch för alla deltagare.

Äldredagen presenteras av

En halvdag helt ägnat de utmaningar och behov som finns kring vård av äldre, patientbemötande, vård i hemmet och vård i livet slutskede.

Ta del av case och lösningar från kommuner och regioner samt sakkunniga och få möjlighet att diskutera och möta andra med samma utmaningar från hela Sverige.

Upphandlingsdagen

Skellefteå kommun berättar om sin banbrytande upphandling för välfärdsteknologi. Presentationer följs av gruppdiskussioner, frågor och samtal deltagare emellan.

DIGITALISERINGSDAGEN

Under en späckad förmiddag får du möta flera professioner som under de senaste åren varit delaktiga i arbetet med datadrivet beslutsstöd i Linköping. Chefer, handläggare, verksamhetsutvecklare och digitaliseringsansvarig berättar om Linköpings resa. Vi utlovar både berättelser om framgång, men också exempel på svårigheter, problem och frustration vi stött på. Allt för en spännande och intressant diskussion kring dessa frågor.

EKONOMI- OCH FINANSDAGEN

En halvdag helt ägnat de utmaningar och behov politiker och tjänstemän stöter på i sitt arbete med ekonomi och finansstyrning.

Ta del av case och lösningar från andra kommuner och få möjlighet att diskutera och möta andra med samma utmaningar från hela Sverige.