Sunwell

Telefonnummer: 0521-777200
Mailadress: info@sunwellgroup.se

Sunwell bygger specialutvecklade solsystem och solrum för att främja hälsa och välmående. Sunwell’s system används som friskvård både inom offentlig och privat sektor, och verkar för ökad livskvalité, bättre personalhälsa, god arbetsmiljö, minskade kostnader och hög attraktivitet på marknaden.

Sunwells’ solsimulator skapar artificiellt solljus med solens hela spektrum och kontrollerad låg UV dos, där man få uppleva både uppiggande ljus och skön värme. Solningen är säker och har många positiva effekter för fysisk och psykisk hälsa.

Sunwell’s solrum kan bli semesteroas i närheten. Man får ett härligt avbrott i vardagen och kan drömma bort sig en stund, utan att behöva resa långt. Det kan bli det nya sättet för familjen, vänner och boende att umgås, stärka sitt immunförsvar och få ny energi.

Sunwell sprider solljus och värme inte bara på hotell, badhus och hälsoföretag, utan också på hundratals vård-, omsorg-, korttids- och äldreboenden, anhörigcentraler och inom daglig verksamhet både i Sverige och utomlands.